July 04, 2011

Rindu lah!!!



Assalamualaikum semua...lama sangat Ikah x update blog..dah genap sebulan kan...xper...pasni Ikah akan update setakat yang termampu..InsyaAllah..
Hmm...naper ekk..nak kata malas x jugak, tapi yang paling tak besh kalo bercakap pasal broadband yang agak mengecewakan...nak pegi CC dah tak best coz pic yg kita nak upload tak sonok dibawa ke sana ke mari lam pendrive..dalam laptop cukuplahh...dah terpikir-pikir nak apply streamyx...hmmm...nanti dapat rumah tetap baru besh kan!
Ikah ingat macham2 nak update..skang semua citer2 tue sudah basi...nak wat cmana erk...
walau apa pun...Ikah akan tetap bercerita tentang Momo...ada sedih..ada yang tak sedih..kesah suka suki family Ikah..makan-makan...hmmm...banyak lagilahh...
Whatever it is, i really appreciate all of your comments, semua yang sudi singgah kat blog tak seberapa ini..
Thanks to blogger friends yang sering bertanya khabar macam en.groundnut the cats lover, dan lain2. Walaupun xupdate blog sendiri, blog u all sering Ikah singgah cuma x leave comment...
semuanya amazing lahhhh!!!!

3 comments:

  1. Tol tu, berokband selalu buat hal... asyik server not found, jer... hilang mood nak berblog. Tp nak wat camner itu yg ader dan mampu skrg...

    ReplyDelete
  2. Hah apo lagi...UNIFI la jawapan terakhir..ekekekek..selamat bertemu kembali!jOM makan kAcAng??^^v

    ReplyDelete

Thank You Friends!