January 19, 2012

Maru Peminat Kotak


Kepada para cats lover biasanya dah kenal kucing yang paling tip top, popular si Maru ni. Asalnya dari Jepun. Tak pasti siapa pemilik asal si Maru nie. Tapi dia cukup bertuah, satu dunia sayang dier. Taip aje Maru kat google, beribu riban foto, blogs, artikel & ntah hape2 lagi yang cakap tang si Maru nie. Pendek kata dier memang WORLD lah!!!


video
 

Apa yang paling best si Maru compared to kucing lain ialah minatnya yang amat terhadap kotak, tak kira kecik, sederhana, besar. Tengok aje video ni.



video


Dan yang ini







Kalo dapat si Maru nie, memang nak wat peluk tido...geram sangat-sangat..


Nanti u all bleh usha kat sini, banyak lagi fotos & video menarik tang si Maru



or kat You Tube pown ader...

2 comments:

Thank You Friends!