February 23, 2011

Rimau Datang Mengacau..

Lebih kurang minggu lepas seperti yang Ikah citerkan sebelum nie memang merupakan minggu yang busy sangat-sangat..Ada beberapa sesi P&P yang Ikah belum sempat siapkan dalam buku RLM ni...so dalam busy tue semua member yang senasib berusaha sedaya upaya menyiapkan seberapa segera..
Rimau seakan mahu protes bila kami buat derq ajer kat dier. Dah bagi food tak reti-reti nak pi tidur..so dia panjat meja Teacher Ikah ni saja nak kaco orang  wat keje..hhmmm...terpaksa layan la kejapp..




 Dengki betul orang nak wat keje...seebok aje taw..



Asal orang letak tangan aje dier nak bermanja...bila nak siap RLM gua nie Rimau..




Okey...bagi ajela meja nie kat dier...nak sangat nampaknya..sukatilah Rimau nak wat ape..jangan panggil gf sudah



Ish..tetiba gatal ponggong..



Hmmm...tang nie nak kene cover..lebih-lebih agi ngan Teacher Ikah...malu ah Rimau



Okay dah finish..let me sleep..I can sleep up to 14 hours per day, remember?..
No. 1 Teacher lagi hahah!

20 comments:

  1. kucing mmg suka nyebok kan..hehe hensem rimau ni..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe...manjanya si Rimau ni, untung jumpa dgn cikgu Ikah yg baik hati :)

    ReplyDelete
  3. Alah-alah, gediks betol budak Rimau ni. Eeee geramnyer....

    ReplyDelete
  4. Ingatkan Rimau nak study kat atas meja tu... rupa2nya Rimau nak buat taik mata :P

    ReplyDelete
  5. kata Rimau: teman saya seorang Guru. dia nak blajar sama la kot tu :p

    ReplyDelete
  6. alala tomei tomeinyer... geget kang... meoww meoww nie mmg suka kaco kita wat keje... dia nak bermanje.. tp yg geram, time kite ngah bz, time tu gaklah dia nak nyebok.. nak marah takleh pasal syg.. so layankan jelaa kejap... hahaha...

    ReplyDelete
  7. Rimau ni macam Kitty kat rumah...asyik nak manje aje..tambah² kalau letak tangan kat leher dorang..ekekeke...^^'

    ReplyDelete
  8. ololo..comeyhnye ngendeng2 macam tuu...hihihi...

    ReplyDelete
  9. mmg sah die nak sangat kat meja tue.. huhu..

    ReplyDelete
  10. Wah.. rimau pun nak tolong ye.. tolong sibuk! hehe

    ReplyDelete
  11. Vivian: menyebok no.1 Rimau. Dia mmg ensem kan.

    ReplyDelete
  12. MM: Rimau ni jantan, so dengan students & guru pompuan semua dier manja..

    ReplyDelete
  13. Kak Kim: Gediks sungguh si Rimau!

    ReplyDelete
  14. Umi-E: itulah pasal...kalo tolong wat keje menulis2 nie takperla jugak kan..ni nak tido aje

    ReplyDelete
  15. m4rilyn: dier dulu SPM fail..tue pasal kawan ngan cikgu!

    ReplyDelete
  16. Miss Ieza: itulah...kita sebok dier pula nak menyebok..so layan arr kejap

    ReplyDelete
  17. GN: oowh..sama ngan Kitty eh...yelah species dier la tue kan..pantang ketak tgn mula la nak nyondol

    ReplyDelete
  18. ML: hehehe...ngendeng2 pebenda tuh , bhase johor la tuh..!

    ReplyDelete
  19. Sharz: ha'ah...kekadang aje dier surrender duk bawah meja...memang nmpk gaya nak meja "studo"

    ReplyDelete
  20. thefluffies:

    hehe...tolong sibuk!

    ReplyDelete

Thank You Friends!