January 15, 2011

Aksi Tidur Saya...

Mood tidur Momo di mana sahaja..dahulu Momo kucing terbuang..dia tidur di lantai pasar basah aje..kotor..busuk..bising dan malam-malam asyik dapat mimpi ngeri..skang kat umah nie walaupun tak luas, Momo dapat tidur lena..tiada lagi mimpi ngeri..tiada gangguan bunyi enjin kenderaan yang bising dan tiada apa lagi yang perlu ditakutkan...

Mula-mula sampai Momo asyik atas kapet aje..kekadang katil Kak Sya dan Sofiya, kadang-kadang kat sofa..skang nie katil Mama & Mr.Zack pula..wah wah..kemain kamu yea..



ini aksi tidur masa mimpi masuk gym..kena strecthing..kasi otot kaki kuat..


dikejut-kejutkan pun xmo layan...




aksi nak tunjuk hidung sekarang sudah bersih
(I got much time to clean myself ok)



nie aksi tidur nak tunjuk perutku yang putih melepakk..



dahla ma...ngantuk sangat nie...malu..



okela ..okela..

13 comments:

  1. salam....

    cute Momo tido..hehe...

    kucing yg comel..:))

    ReplyDelete
  2. comel la momo ni k.ikah.
    mesti k.ikah sayang sgt kat die kan.=)

    ReplyDelete
  3. hamboiiiii kemain lagi yea si momo tido yer, siap buat aksi lagi tau hahahaha

    ReplyDelete
  4. aloloo Momo comel sesangatttttt.......

    ReplyDelete
  5. ala...tomeinya momo ni...org kacau pun bleh buat tak layan....boleh je terus tido..

    Ikah...bestnya dpt bela kucing kat umah...DeQdEq sedih sgt tak dpt nak terus jaga Lucky...padahal hati dah sayang sgt2...

    DeQdEq berazam nak cari rumah sewa yang ada tanah...pastu nak amik balik Lucky...

    ReplyDelete
  6. comelllnyaaa momo, nama pun comel jugak, salam kenal dan follow sini...

    ReplyDelete
  7. sekamar rindu: ha'ah geram kalo dier tido, mesti nak usik aje

    ReplyDelete
  8. ML: saaayyyang sangat kat dier..macam ML syg kat tunang ML laa :P

    ReplyDelete
  9. MAPPIAU:dier selalu tido kasi org geram

    ReplyDelete
  10. MM: ala kucen MM laagi kiut miut ..comel lagi taw

    ReplyDelete
  11. DeqDeq: niat deqdeq tue dah baik, Insya Allah Lucky pasti selamat di sana..takper nnt dapat umah sesuai kita jaga amanah Allah ini sebaik mungkin yea..jgn sedey2 taw

    ReplyDelete
  12. HAnis My: salam kenal. Ikah pown dah follow Hanis. Good luck in your study

    ReplyDelete
  13. InsyaAllah...DeQdEq harap sgt Lucky dpt sesuaikan diri kt sana

    ReplyDelete

Thank You Friends!