December 05, 2010

Last Day For Our TESL Class..:)


semalam our last day for TESL class...kelas orang tua2 you...hehehe..no lah..i mean this class was so special esp for us who so called hot mammas..huhu.....segala penderitaan telah pun berakhir ...derita ker..hehe mcm tue lah kan, during weekdays ngaja, during weekend pegi blaja..xker sengsara tuh..ahaks..well..jom layan some pic below..(sowila bkn DSLR version..) HP buruk jer..

mcm shedapp jer kan..from kedai kek Cintaku..(nama kedai kek)


this is our vogue lecturer..(opps..cover la plak...) Puan Roza yang sgtla baik hati + kelakar + sempoi + sometimes mcm childish..hehe..mcm xcaya jer dier ibu kpd 2 anak remaja kann...


haha...at last dptla gak snap her cute face with me!!


our members xramai...dlm 16 org jek taw..wah mdm, siap tembak face i lagi yea..
kat depan baju ala2 kuning tue the penghuli...ups penghuluwati..Kak Na..hehe




sessi potong kek..shedapp taw...

i'll be missing you babe..!!!

so..our class ended by 4th Dec 2010...so we just wait 4 the result and practicum soon!! dah xsabau2 dah nak ngaja nih..rase windu plak dah kat students I ..byk sgt dah ilmu Mdm Roza bg rasa mcm nak muntah pown ada..haha..well below are ...


the new students of COHORT 3...welkem..welkem...our session dah abis taw..jgn jelez..kikikukukekeke...:)

6 comments:

  1. Ikah,

    Tak jemput kami yang pernah bersama anda semua! Anyway, congratulation kerana to all of u yang telah menamatkan kursus Dip. Pendidikan.

    Cuma tinggal latihan mengajar sahaja lagi.

    "All the best"

    ReplyDelete
  2. kak ikah:actly,kt nye group de 17 students la..kesian yg sorang tu..not counted

    ReplyDelete
  3. wah..en.Nan in da house!! ala nnt kita kan ada mkn2 ngn owg2 UUM..masa tue lehla kita chit chat & amik pic byk2 ekk..

    alhamdulillah dah abis..en.Nan..what a relief !!

    ReplyDelete
  4. Jaja: 17 ekk..hehe i really forgot..sowii

    ReplyDelete
  5. Salam..Buka blog MyClass YIk surprise gak mcm mana gambar I ada kat situ, rupanya from here.Wow our class will be famous. Kalu nak tau kwn kita yg ke 17 tu tau yg beli kek tu..hehehe..All the best geng in our practicum.

    ReplyDelete
  6. Aizah:Ha'ah , k.ikah pun terkezut gaks ada pic tu lam my class..hehe..tp betul la asik ingat 16 org aje x taw nape..sib baik jaja habaq mai..hihi

    ReplyDelete

Thank You Friends!