December 13, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!



Ni first try Ikah join contest sama-sama dengan rakan blogger..kalo sambil blog walking sana sinun memang macam-macam contest & give away yang dorangs nie buat. Tapi yang Mama Kembar 3 buat nie quite attractive..& seductive..dah lama dia open contest, start 6 Dec hari tue lagi...baru today leh wat entry nie...according to mama kembar 3, contest nie bersempena ulangtahun perkahwinan beliau dan suami yang ke 6.. sweet sangat pic dorang marry tue kan dan bertambah sweet & peewitt dengan kehadiran 3 anak lelaki kembar..

okay la mama..ikah cuba jer la mama ekk..ok jom layann...



Kat atas nie ialah banner iklan mama bersama anaknya yang 3 orang itu...(Fauzi, Faris & Fahmi..) comel-comel taw...mesti ramai aweks berebut kalo dorang meningkat remaja nanti...hohoho..!!!

itew dier aksi si kembar 3 yang sgtla lasaks..

Syarat-syarat dier Ikah dah ikut satu-satu nie mama ekk..start dari no 1 sampai no 6 rasenya udah complete.

Alkisahnya..actually Ikah start teruja baca entry Puan Lynna yang anggun sopan dan cun melecun mengalahkan model tue, dia ada twin baby..kat situ Ikah selalu follow entry dier, sampaila terklik mama kembar 3 nie..kat sini lagi meriah, maklumlah..triplets u..xleh nak imagine camana jadi ibu pada kembar 3 yang lasak nie..sampai skang xterjawab agi soklan tue.bukan ape, mama kembar 3 tetap aktif blogging w/pun anaknya tengah melasak (huh ayat!) kalo nak compare ngan Ikah yang baru anak dua nie..huhu


According to mama,dia cakap paling kurang 3 blogger utk ditag, tapi Ikah gatal sket arr..bukan takat 3 tapi 7 kau..hik hik..hambikk..promote..jgn xpromote...Dorangs yang bertuah chomel dan handsome itew ialah:

1-Mai Korner-suka baca n3 dier
2-Cik ML yang comel lote..
3-Mama Zharfan yang nun di UK sana
4-Puan Lynna-yang menawan with twin boys tue-huh sape xkenal
5-LoNg Hafiz si perantau
6-si Kacang TanaH -..huhuhaha
7-Kak Yan yang suke travel



According to
mama kembar 3 lagi,hadiah adalah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets -wahh..memang best sangat-sangat-sangat dan sangat.

okay, my last words, kata mama kembar 3 lagi due date nya ialah 6 Januari 2011-wahhh...sebulan nye contest...memang gempak mengalahkan mana-mana contest saluran astro/tv/radio/dvd dan yg sewaktu dgnya...



Dan inilah hadiah-hadiahnya yang bakal mama kembar 3 nak bagi utk u all yang bertuah....



Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel



Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel

Hadiah Ketiga: Telekung Travel

alahai...present yang dipersembahkan cukup seductive...cuba aje dulu..belum try belum taw kan mama!!


U alls yang Ikah tag tue masih banyak masa lagi kalo nak join ekk..kalo lelaki yang dapat present tue, u all bagi la kat gf u alls kan..kalo yg dok obersea tue pun leh pakai jer address makcik-pakcik yang dok mesia nie ekk..heheh dah lebey nih..cam confident jer dpt..muahahha..xderla..suka-suka aje kan mama..nak rapatkan silaturrahim via online jekk...
ok tata..!


p/s: mama, kalo ada xkena tegur ekkk! tq

8 comments:

  1. settle dah kat sini

    http://yan-yanjournal.blogspot.com/2010/12/mama-kembar-3-buat-giveawayyay.html

    ReplyDelete
  2. tq kak yan for join the contest!

    ReplyDelete
  3. wahh...saya 1st time join kontest ni...boleh bagi cara² dia tak??(malu² kucing) ~_~

    ReplyDelete
  4. ala xsusah pun groundnut..tgk yg ikah & kak yan buat nie jer or visit blog mama kembar 3, step by step dia ajau..try la ekk..gd luck!

    ReplyDelete
  5. Waaahhh~bestnye hadiah mamakembar bagi =)
    Thanx for tagging ML.Ade masa lagi ni kalau nak buat ni =)

    ReplyDelete
  6. ML:dah taw arr ML tuh kalo bab cares & beauty mesti suke kan..buat jgn xbuat ekk

    ReplyDelete
  7. Salam. Thanks sbb sudi join & good luck! :-)

    ReplyDelete

Thank You Friends!